Kaos Kait Wanita - item # WKS2009-30

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk: Kaus Kaki Wanita Musim Dingin 3 Pasangan Gaya Trendi Rajutan Kaos Kaki Akrilik Kaos Kaki Warna-warni Hangat

hg

Detail Produk:

Kaos kaki dijamin ora gatel lan bisa bola-bali dicuci lan dikeringake tanpa disusut.

Serat saka ndhuwur nganti jempol menehi kenyamanan sedina muput.

Manset kenyamanan alus ora ngikat lan menehi tenaga tetep.

Kothak jempol lan gelung sing rata lancip ora pas tanpa iritasi.

Spesifikasi Produk:

Jeneng Produk: Kaos Kaos Wanita Kasual Akrilik Jacquard Knit
Bahan: Akrilik / Poliester / Spandex
Teknik: Rajutan lan Jacquard
Desain / Pola: kabeh desain minangka panjaluk pelanggan
Werna / Ukuran: selaras
Logo: miturut sarat sampeyan
Musim: Musim semi / Gugur / Mangsa
Jenis Kelamin: Wanita
Gaya: Biasa

Instruksi Cuci:

Mesin ngumbah kadhemen ing siklus sing lembut, deterjen ringan, aja nyepetake, mudhun garing, aja garing utawa wesi.

 gf (1) gf (2)

Tipe Paket:

1 pasang nganggo pancing lan papercard,

12 pasang ing polybag

hg (1)  hg (2)

Jangka Pembayarans:

Setoran 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.

fg (2)  fg (1)

Layanan Kita:

1. Kemampuan

Kita Perusahaan Perdagangan Nduwe Pengalaman Ekspor Luwih saka 10 Taun. Tim Pimpinan Stabil, Tim Bisnis Profesional, QC lan Tim Pengepakan sing Wis Pengalaman, Kabeh Bakal Paling Kudu Nggawe Syarat.

2. Urutan Pesenan & Uji Coba

Kita Bisa Nyedhiyakake Sampel, Utawa Pesenan Nyoba kaping pisanan. Kalorone Perlu Kesempatan kanggo Nggawe Hubungan Bisnis sing Apik.

3.ODM & OEM

Pesenan ODM & OEM Ditampa. Marang Kita Syarat.

4. Macem-macem Produk

Uga Ngatur Sawetara Jinis Aksesoris Mode, kayata Topi, Head Band, Sarung Tangan, Selimut lan liya-liyane.

5. Menang-Menang

Yen Produk Kita Cukup Cocog karo Sing Kowé Goleki, Kita Mulyaya Kanggo Ngrungokake Saran lan Ideal Anyar; Yen Sampeyan Banget Karo Mbuwang Akeh Aksesoris Fashion sing Sampeyan Butuhake, Kita Bisa Dadi Asisten Asing Jujur babagan Bisnis.

6. Pengarepan Paling Apik

We are Forward kanggo Bekerjasama karo Sampeyan, Sincerely, Ora Ana Endi Saka Sampeyan. Kapan Sampeyan Mbutuhke, Kita Mesthi Kasedhiya Kanggo Sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita