Kaos Kaos Mode Unisex - barang # WKS2031

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk: Kaos Kaos Mode Unisex Gaya Baru

hg (3)

Fitur:Lestari, Cepet-Serap, Bernapas

Bahan:95% Katun, 5% Spandex

Rasakake katun super dawa lan nuwuhake rasa kepenak, bahan Katun luwih ambegan lan nyaman

hg (5)

Deskripsi Produksi:

Bahan: 95% Katun, 5% Spandex
Karakteristik: Alus, mode; ramah lingkungan; lucu
Ukuran: Ukuran Gratis
Umur: Pemuda lan Wong Dewasa
Werna: Werna warna-warni
Jenis Kelamin: Unisex
Teknik: Rajutan
Paket: 1 pasang / polybag
Bayaran: Setoran 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.
Sample Wektu: 7-15 dina
Musim: Kabeh taun

hg (4)

 

FAQ:

Q1. Napa Pilih AS?

A: Minangka Perusahaan Dagang Nduweni Pengalaman Dagang Luwih saka 10 Taun, Kita Kasedhiya Nyedhiyakake Produk lan Layanan sing Apik Kanggo Sampeyan.

P2. Apa Sampeyan Bisa Nampa Pesenan Khusus?

A: Ya, Kandhani Rincian, Kita Bakal Paling Kuat Kanggo Nggawe Syarat.

P3. Apa Aku Bisa Nggawe Sampel?

A: Ya, Sampel Ing Simpenan Gratis Kanggo Biaya, Sampeyan Mung Perlu Mbayar Pengangkutan. Sampel Khusus Kudu Ditunggu 5 ~ 7 Dina, lan Biaya Sampel Bakal Bali Sawise Jumlah Pesenan Mengko Standar Kita.

Q4. Apa Wektu Pengiriman?

A: 3 ~ 5 Dina Minggu Kanggo Sampel Simpenan; Wektu Utama Bakal Nganggo udakara 7-45 dina Kanggo Produksi Massa, Gumantung saka Jumlah.

P5. Apa aku bisa nyampur warna?

A: Ya, Nalika Jumlah Nggoleki MOQ, Sampeyan Bisa Campur Warna Kaya Kekarepan Sampeyan.

P6. Kepiye Ketentuan Pembayaran?

A: Simpenan 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita