Kaos Kaki Teddy - barang # WKS2037-42

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk: Kaos Kaos Omah Kaos Nyaman Kanthi Tunggal Anti-Slip

dfg

Spesifikasi Produk:

Jeneng Produk: Kaos Kaos Omah Nyaman Nganggo Kaos Anti Slip
Bahan: 90% Akrilik, 10% Spandex. Lapisan: 100% Poliester
Teknik: Rajutan lan Jacquard
Fitur: Sustainable, nyaman, anget, anti slip
Desain / Pola: kabeh desain minangka panjaluk pelanggan
Ukuran: Bocah-bocah lan Wong diwasa
Logo: miturut sarat sampeyan
Musim: Mangsa Mangsa
Gaya: Kandel

Kauntungan produk:

1. Tunggal silikon transparan, efek anti-slip sing apik

ggn gr

2. Ing njero kaos sikil kebak wulu sing nyenengake

gn

3. Kandel: kaos kaki tedha 1 pasang = kaos sikil biasa 6 pasang

ht

Instruksi Cuci:

Mesin ngumbah adhem ing siklus sing lembut, aja gawe putih, garing garing, aja nganti garing garing utawa setrika.

Tipe Paket:

12 pasang ing polybag

Jangka Pembayarans:

Setoran 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.

Layanan Kita:

1. Kemampuan

Kita Perusahaan Perdagangan Nduwe Pengalaman Ekspor Luwih saka 10 Taun. Tim Pimpinan Stabil, Tim Bisnis Profesional, QC lan Tim Pengepakan sing Wis Pengalaman, Kabeh Bakal Paling Kudu Nggawe Syarat.

2. Urutan Pesenan & Uji Coba

Kita Bisa Nyedhiyakake Sampel, Utawa Pesenan Nyoba kaping pisanan. Kalorone Perlu Kesempatan kanggo Nggawe Hubungan Bisnis sing Apik.

3.ODM & OEM

Pesenan ODM & OEM Ditampa. Marang Kita Syarat.

4. Macem-macem Produk

Uga Ngatur Sawetara Jinis Aksesoris Mode, kayata Topi, Head Band, Sarung Tangan, Selimut lan liya-liyane.

5. Menang-Menang

Yen Produk Kita Cukup Cocog karo Sing Kowé Goleki, Kita Mulyaya Kanggo Ngrungokake Saran lan Ideal Anyar; Yen Sampeyan Banget Karo Mbuwang Akeh Aksesoris Fashion sing Sampeyan Butuhake, Kita Bisa Dadi Asisten Asing Jujur babagan Bisnis.

6. Pengarepan Paling Apik

We are Forward kanggo Bekerjasama karo Sampeyan, Sincerely, Ora Ana Endi Saka Sampeyan. Kapan Sampeyan Mbutuhke, Kita Mesthi Kasedhiya Kanggo Sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita