sarung tangan

Nyambut gawe ora mung mandheg amarga suhune mudhun, nanging tanpa sarung tangan sing pas, bakal nglarani banget yen ngrampungake kerja kanthi adhem. Thanks kanggo insulasi, lapisan anti banyu lan fleksibilitas sing luwih gedhe ing sarung tangan kerja musim salju, alat adhem lan driji sing atos ora bakal dadi masalah. Mula, coba njaga roti lan nganggo sarung tangan sing apik kanggo nangani barang-barang kasebut:

Sarung tangan kerja musim salju beda karo sarung tangan sing biasane digunakake kanggo ndandani lingkungan lan kerja cuaca sing anget liyane. Dheweke kudu nyukupi kabeh syarat liyane kanggo nyegah rasa ora nyaman lan cilaka. Nalika tuku sarung tangan kerja musim salju sing paling apik, prekara-prekara penting ing ngisor iki kudu dipikirake.

Kerja musim salju biasane tegese ndandani mekanik darurat utawa ngilangi salju, nanging uga kalebu macem-macem proyek sing sampeyan ora duwe wektu suwene wulan sing luwih entheng. Yen sampeyan pengin ndandani mekanik, sarung tangan kerja kudu fleksibel supaya driji bisa gampang nangkep hardware cilik. Dheweke uga kudu lancip supaya bisa dipasang ing papan sing sempit, kayata kompartemen mesin sing diwatesi. Kanggo ngilangi salju lan tugas liyane kanthi sarat teknis sing murah, sarung tangan kerja kudu kuwat lan anti banyu supaya tangan dadi garing lan anget. Fungsi sing penting yaiku supaya salju ora mlebu ing bangkekan tangan.

Bahan sing digunakake ing sarung tangan kerja mekanik lan tradisional asring beda banget. Bahan sintetis (kayata nilon, spandeks, lan poliester) umume digunakake ing sarung tangan mekanik. Bahan kasebut angel, anti banyu, entheng lan lancip kanggo menehi fleksibilitas lan cocog kanggo diselehake ing papan sing sempit. Ing proyek liyane, sarung tangan sing luwih abot digawe saka kulit terisolasi nyebar panas ing njero, dene njaba tetep adhem lan anti banyu. Malah bisa uga dilapisi wulu kanggo njaga panas sing paling dhuwur. Kandhel luwih kenthel tinimbang sarung tangan manipulator lan cocog kanggo tugas ing omah sing ora entheng.

Sampeyan pengin kenyamanan lan fungsionalitas sing paling cocog. Upaya ngrampungake proyek nganggo sarung tangan sing gedhe banget biasane muspra. Kajaba iku, amarga bahan insulasi termal njeblugake panas awak ing kanthong udara, sarung tangan sing cilik banget bisa nyedhot kanthong hawa, saengga bisa nyuda penylametan panas.

Akeh pabrikan nyedhiyakake grafik ukuran kanggo mbantu sampeyan milih sarung tangan mangsa sing paling apik. Iki migunani amarga ukurane bisa beda-beda gumantung saka pabrikan menyang pabrikan. Sampeyan bisa uga duwe papan ing siji merek lan posisi tengah ing merek liyane. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem tabel ukuran kanggo ngukur tangan sampeyan lan mutusake ukuran cilik, medium utawa gedhe paling cocog kanggo merek tartamtu.

Sarung tangan kanthi mung siji lapisan bahan ora bisa nglindhungi tangan sampeyan ing suhu sing adhem utawa ing angin, salju utawa udan. Sarung tangan kerja musim salju sing paling apik kudune duwe pirang-pirang lapisan bahan, sing bisa digunakake kanggo njaga anget.

Cangkang njaba digawe saka kulit utawa bahan sintetis bisa nglindhungi tangan sampeyan saka goresan lan ciloko, uga nyegah angin lan banyu supaya ora bisa mlebu. Ing njero lapisan insulasi wol, wol utawa poliester mbantu awak dadi panas lan dadi anget. Nganti saiki, wol minangka salah sawijining bahan isolasi termal sing paling apik. Sanajan kahanan udan, wol bisa nahan panas, tegese kringet ora bakal nyebabake kenyamanan sampeyan. Wol iku sub-optimal, prestasine padha karo wol, nanging efisiensi luwih murah. Poliester paling ora efektif saka telung pilihan kasebut.

Yen tangan sampeyan direndhem kringet saka sarung tangan, sarung tangan bisa uga ilang kabeh nilai insulasi. Sarung tangan kanthi rada napas bisa nyegah tangan dadi panas banget, saengga hawa panas bisa uwal nalika njaga suhu sing kepenak. Serat alami kaya wol luwih bisa dihirup tinimbang serat sintetis. Sarung tangan kerja kulit utawa rawhide nganggo nilon ing sisih mburi nyedhiyakake ambegan tartamtu tanpa mbuwang kabeh tangan sampeyan menyang macem-macem elemen.

Sarung tangan kerja ing musim salju kudu anti banyu. Kajaba ngrendhem tangan ing suhu sing adhem, ora ana cara liya sing bisa ngrusak kulit, driji, ujung saraf lan keluwesan. Sarung tangan karet bisa nyegah banyu mlebu, mula sanajan ora bisa napas, pilihan kasebut banget nalika udan lan salju. Bahan-bahan sing sipate non-anti banyu (kayata kulit lan kulit) bisa diolah nganggo semprotan silikon lan aditif kanggo mbentuk lapisan banyu sing mili, saengga bisa ditembus.


Wektu kiriman: Sep-08-2020