Warta

  • sarung tangan

    Nyambut gawe ora mung mandheg amarga suhune mudhun, nanging tanpa sarung tangan sing pas, bakal nglarani banget yen ngrampungake kerja kanthi adhem. Thanks kanggo insulasi, lapisan anti banyu lan fleksibilitas sing luwih gedhe ing sarung tangan kerja musim salju, alat adhem lan driji sing atos ora bakal ...
    Waca liyane
  • Topi rajutan

    Yen sampeyan manggon ing iklim sing adhem, ora ana sangsi manawa kacang utawa topi rajutan minangka bagean utama saka lemari klambi musim salju. Nanging manawa sampeyan pengin nganggo topi sing anget utawa nambah mode, taun iki (lan sawetara taun kepungkur) kayane nganggo topi. Topi Watch Akrilik Pria Carhartt yaiku ...
    Waca liyane
  • Warta Perusahaan

    Peneliti ing Universitas Harvard nemokake manawa wong sing sukses asring cenderung ora nuruti tradhisi. Contone, ing jagad dagang serius, masarakat cenderung nganggo kaos kaki sing padhang. Panaliten sing diarani "Efek Sneaker Abang" mriksa reaksi masarakat tumrap p ...
    Waca liyane