Kaos Kaos Pria - item # WKS2001-08

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk: Kaos Kaos Pria Musim Dingin 5 Pasangan Kaos Kaos Antik Kait Kasual Akrilik Tebal Colourful Hangat

Fitur: Anti Bakteri, Anti-Slip, Bernapas, nyaman dianggo

Tenunan jacquard sing sampurna njaga sikil sampeyan supaya ora kringet. Ora gatel, ora naleni, gedhe; Elastis ing sisih ndhuwur kuwat, mula tetep apik nanging ora meksa sikilmu.

Bahan akrilik lan katun nyedhiyakake rasa nyaman lan elastis ing sikil sampeyan lan anget sikilmu sedina muput. Dheweke ngidini sirkulasi udara, mula kringet ora bakal kepepet ing kaos sikilku lan adhem sikilku.

Desain: Iki kaos kaki kerja sing dawa banget kanthi sikil sing rajin. Kaos kaki anget sing desain modern lan trendi sing bakal dikoordinasi karo apa sing sampeyan pakai. Nyaman, entheng lan serbaguna kanggo acara apa wae.

dfg

Keterangan Produk:

Tipe Produk: Kaos kaki pria berkualitas tinggi
Bahan: Akrilik 35%, katun 24%, poliester 36% lan spandex 5%
Teknik: Rajutan lan Jacquard
Fitur: Anti-Bakteri, Anti-Slip, Bernapas, nyaman dianggo
Werna: Werna sing dikarepake
Musim: Spring / Autumn / Winter
Ukuran: Siji Ukuran
Detail Pengiriman: Setoran 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim
Rincian kemasan: Siji pasangan saben label, 12 pasang ing tas opp tengah

jh (1) jh (2) jh (3) jh (4)

Langkah-langkah pangolahan:

fdg

FAQ:

Q1. Napa Pilih AS?

A: Minangka Perusahaan Dagang Nduweni Pengalaman Dagang Luwih saka 10 Taun, Kita Kasedhiya Nyedhiyakake Produk lan Layanan sing Apik Kanggo Sampeyan.

P2. Apa Sampeyan Bisa Nampa Pesenan Khusus?

A: Ya, Kandhani Rincian, Kita Bakal Paling Kuat Kanggo Nggawe Syarat.

P3. Apa Aku Bisa Nggawe Sampel?

A: Ya, Sampel Ing Simpenan Gratis Kanggo Biaya, Sampeyan Mung Perlu Mbayar Pengangkutan. Sampel Khusus Kudu Ditunggu 5 ~ 7 Dina, lan Biaya Sampel Bakal Bali Sawise Jumlah Pesenan Mengko Standar Kita.

Q4. Apa Wektu Pengiriman?

A: 3 ~ 5 Dina Kanggo Sampel Simpenan; Wektu Utama Bakal Nganggo udakara 7-45 dina Kanggo Produksi Massa, Gumantung saka Jumlah.

P5. Apa aku bisa nyampur warna?

A: Ya, Nalika Jumlah Nggoleki MOQ, Sampeyan Bisa Campur Warna Kaya Kekarepan Sampeyan.

P6. Kepiye Ketentuan Pembayaran?

A: Simpenan 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita