Babagan Kita

Glovehat.com dening SS (YIWU SHUN SHUI LTD) minangka pimpinan aksesoris musim salju kanggo kabeh kulawarga. Kita minangka perusahaan swasta sing nyedhiyakake paling akeh pengecer obat lan toko utama ing AS lan Eropa lan liya-liyane. 

Sukses kita bisa dikatutake amarga nawakake rega sing kompetitif, inovasi lan desain canggih, lan layanan pelanggan sing apik ing AS lan ing jaban rangkah.

Tim profesional duwe pengalaman gabungan, luwih saka 16 taun. Ilmu iki bisa digunakake kanggo sampeyan kanthi nawakake produk kualitas paling apik kanthi rega paling apik kanthi layanan sing ngidini para pelanggan bisa tampil saka kompetisi.  

Kita ngatur kabeh aspek rantai pasokan (pangembangan produk, desain, sumber, produksi, kontrol kualitas, pengujian, impor, clearance bea cukai, pergudangan, lan pangiriman.)

Kita nawakake proses lengkap:

Desain

Sourcing

Paket Khusus

POS Signage

Repacking

Ngontrol kualitas

Kiriman

Keamanan konsumen

Kepatuhan peraturan

A kanggo jaminan kualitas Z

fr

Misi Kita:

Kanggo nawakake macem-macem jinis rajutan khusus kanggo nggedhekake sales lan margin. Kita paling apik ing bisnis kanthi pengalaman lan komitmen sing jembar lan durung jelas

mitra ing industri toko importir lan Rantai.