Kaos Kaki Dicetak 3D - barang # WKS2033-36

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk: Kaos Kaos Wanita 3D Quantity Pria

fb

✿ Kaos kaki dicetak sing gaya, ambegan lan nyaman digawe saka Akrilik, Poliester lan Spandex.

PatternPola pencetakan jelas lan lengkap, lan warnane cerah.

ToeJempol sikil mulus sing nggawe kabeh dina dadi nyaman

Tumit sing stabil nyuda gesekan kanthi tunggal

Cuff: Ora gampang diluncurake lan ngeculake, ora kenceng

Deskripsi Produksi:

Bahan: Poliester / Katun
Teknik: Rajutan lan nyithak
Kekandelan: Standar
Jenis Kelamin: Unisex
Desain: Panjaluk Pelanggan
Ukuran: Panjaluk Pelanggan
Musim: Spring / Autumn
Paket: Siji tas siji opp opp, 12 pasang ing opp opp tengah, paket khusus
Bayaran: Setoran 30%, Pembayaran Saldo 70% Mbayar Sadurunge Dikirim.

FAQ:

1. Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?

Pedagang + pabrik koperasi, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun Pedagang lan pabrik koperatif. Eceran + grosir cilik, bisa disesuaikan kanggo pelanggan

2. Ana ing endi FAKTOR sampeyan?

Provinsi Zhejiang, sing cedhak banget karo NINGBO / SHANGHAI.

3. Endi pasar utama sampeyan?

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa

4. Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM?

Ya, lan kita duwe tim profesional kanggo nggawe desain logo sampeyan.

5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Biasane sajrone 10 ~ 30 dina, nanging gumantung karo jumlah lan wektu pesen sampeyan. Amarga kita ngalami musim kendur lan musim sibuk.

6. Apa sampeyan menehi conto dhisik?

Ya mung mung sithik. sampeyan mung kudu mbayar conto pengiriman, Yen conto kanthi jumlah akeh, kita bakal butuh pambayaran dhisik lan bali yen sampeyan pesen supaya pesen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita